Qui Som

Ariadna Rodríguez Masafrets, Violí

ariadna foto

Neix a Mataró, començant la seva formació al violí als tres anys amb el mètode Suzuki i Montse Ciurans de professora, complementat-se amb altres professors com Joan Oliver i Evelio Tieles. Accedeix al centre d’ensenyaments artístics integrats de Barcelona, Oriol Martorell, amb Heriberto Fonseca. Acaba el Grau Professional al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Premi d’Honor tant en Violí com Música de Cambra. Finalitza, amb excel·lents qualificacions, el Grau Superior d’Interpretació del Violí a l’Escola Superior de Música de Catalunya, treballant amb Eva Graubin. Actualment està perfeccionant l’estudi de l’instrument amb Vera Martínez Mehner, membre del prestigiós Quartet Casals.
També amplia la formació artística assistint a estades orquestrals com la Joven Orquestra Nacional de Espanya, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, o al festival alemany Schleswig Holstein Musik-Festival, entre d’altres.
En quant a la vessant docent, imparteix classes com a professora de violí, música de cambra i orquestra a diverses poblacions del Maresme, mentre assisteix anualment a cursos de perfeccionament, com les estades Suzuki.

Helena Rodríguez Masafrets, Viola

helena fotoComença a estudiar violí amb el Mètode Suzuki a l’edat de tres anys amb la professora Montse Ciurans. Al cap de vuit anys descobreix el seu instrument principal, la viola, amb Maria Joan. Ingressa al centre integrat en música Oriol Martorell. Obté el títol de Grau Professioanl al Conservatori de Badalona, amb la professora Montserrat Vallvè. Actualment estudia segon de Viola a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb el professor Yuval Gotliobich. En quant a experiència orquestral s’inicia amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya -la qual hi forma part encara avui en dia-, i d’altres com la Jove Orquestra de les Comarqaues Gironines, l’Orquestra Germinans, Master Simphony Orquestra. Exerceix com a docent a varis centres musicals de Mataró, amb una gran iniciativa en projectes educatius. Ha colaborat en la grabació dels treballs de diversos grups de la provincia, amb formación d’acustic i en el mateix grup, Relk, Goliat, Ebri Night, EdTulipa,…

 

Pau Sola Masafrets, Violoncel

pau fotoAmb el violoncel, a mans de Montse Majà, inicia els seus estudis. Posteriorment complementa la formació amb els professors Jose Mor, Mark Friehoff. Amb aquest darrer finalitza el Grau Professional al Conservatori de Badalona. Tot i que no en el seu àmbit -composició-, continuarà els estudis d’instrument amb Damià Martínez a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Actualment està Graduat en Composició, treballant amb compositors com Salvador Brotons, Bernat Vivancos i Agustí Charles. Amplia la seva formació amb nombrosos cursos i masterclass tant de violoncel com de composició. Actualment es dedica a la docència en diferents centres musicals de Mataró, també formant part de l’orquestra Barcelona Filharmonia i d’un duet de veu i violoncel -Minimum- dedicat a la música moderna, alternat amb la composició contemporània de concert.

+ Colaboradors

Alba Masafrets Rigau, pianista.

Pau Robles Simón, pianista.

Joan Cot Ros, percusionista.

Flavia Camacho Martínez, cantant.

Pepita Masafrets Rigau, guitarra.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s