Casament G&

l 14 de septiembre en la parroquia Santa María en Badalona,

Recuperant lo del altre dia

– Assaig: L’haurieu de decidir i de pas trucar a la Gabriela, la noia que es casa, que us proposarà de quedar per donar-vos els diners (627 759 933), però si ho preferiu i ella també li va bé, dieu-li de que us els doni en un sobre el mateix dia del casament. 
– Catxet: 300€ (100€ per cap). En principi ho pagaran allà en mà.
– Hora i dia: A les 16.30, dissabte 14 de setembre – Lloc: Parròquia de Santa Maria, Badalona
– Noms: Gabriela i ….? xD- Repertori: el cura i l’esglesia suden de tot. I com que demanaveu que el repertori estigues per abans d’acabar el cap de setmana, amb la Gabriela hem tirat per lo de “tocarem les que tinguem programades o en treurem alguna si ho demana el cura, pero en cap cas es programarà una de nova a partir del dilluns vinent”. No agafen el telefon. Us demanaria doncs que dilluns provessiu de trucar a veure si us l’agafen: 933 84 58 04 o 626 339 799 (diu que hi son de les sis a les vuit de la tarda… no hi han sigut en tota la setmana passada)
– Tipus: Casament religiós, 7 peces (moltes tallades) i de duració màxima 45′
– Vestuari: negre normal

REPERTORI 
1. Entrada del nuvi/convidats: Preludi de la primera suite per violoncel, J. S. Bach– HELENA: ho tocaràs tu sola amb la viola? la partitura no cal oi?
2.  Entrada de la núvia: Entrada nupcial de MendelssohnDANI I HELENA: (part amb piano només, no l’he penjat al drive perquè després del bolo l’escanejarem)3. Lectures: Lascia Chi’o Piangia -Fa M-– DANI I HELENA I MARIA: Partitura (a partir de de la 2ª pàgina)
4. Abans dels anells: Caro mio ben, Puccini -Mib M-– DANI I HELENA I MARIA: Partitura (només 1ª pàgina)
5. Desprès dels anells Aria de la Suite n3, J. S. Bach– DANI I HELENA: ja la vau tocar ara a l’anterior boda, recicleu la partitura i eso.

7. Firmes: Ave Maria, R. Schubert -Sib M- (enllaç)- DANI I HELENA I MARIA: Partitura (només fins la cadença en Fa M)

8. Sortida: Halleluyah, L. Cohen -Mi M- (enllaç)- DANI I HELENA I MARIA: vers-tornada-vers-tornada i chimpum


Deixa un comentari